Adisez Pareri

Parerile cumparatorilor nostri sunt importante

Ghita P. – Buna ziua va multumesc foarte mult, este o firma de nota 10 in 24 de ore mi-a ajuns coletul super bun, va multumesc!


Silvia P.  Multumesc mult!


Laura Mihaescu: Arata bine, vin bine in picior! Suntem multumiti!


Catalin C.  Am primit comanda sunt foarte multumitCarp Alina: Va multumesc frumos! Sunetm super multumiti de adidasi!


Claudia I. – A ajuns comanda – sunt superbi, atat marimile cat si modelul, confortul. Va multumesc mult si am sa ma revin cu o comanda!


Mădălina Hăbășescu: Sunt superbi! Multumesc!


Miscov Sebi : Mi-a ajuns comanda exact ca in poza arata beton 
Adriana Lazar – Multumesc mult, sunt frumosi tareNicoleta Oprea: Mi-au ajuns Va multumescIoana: A ajuns comanda, Multumesc foarte mult – sunt superbi!

Mitran iulian: Super Livrare, super calitate! Aceiasi din foto

Pupu Sukaru: Coletul a ajuns si sunt foarte incantata de produsul primit. Sincera sa fiu,chiar nu ma asteptam. Adidas arata fix ca in poza  va multumesc foarte mult! O zi frumoasa!

Gelian: Au incaltaminte ieftina pentru orice ocazie si eveniment, livrare rapida, produse sunt ca in poze,  marimile se potrivesc


Caisan:  Este un magazin ok, cu incaltaminte ieftina, colectii noi, livrare rapida, produse exact ca in poze, suport clienti impecabil, marimile se potrivesc, incaltaminte de calitate, se comanda usor pe site, gasesti orice tip de incaltaminte


Dumy: Livrare este rapida , incaltaminte de calitate si ieftina, gama variata de incaltaminte: pentru barbati dar si pentru femei.